Dulux poseta Zagrebu 1

 

 Prezentacija Akzo Nobel proizvoda

 

Akzo Nobel Boje Hrvatska d.o.o. registrovana kao ćerka firma matične multinacionalne korporacije Akzo Nobel  organizovala je tokom 2012 godine prezentaciju u saradnji sa svim većim maloprodajnim distributerima i izvođačima radova iz Srbije i na taj način nam predstavili sebe, svoju paletu proizvoda Dulux, Sadolin i Hammerite.

DULUX paleta boja jedinstvena je po brojnosti nijansi koje su kupcima dostupne, a naša firma  Art & Decor koja je specijalizovana za  molerske radove u enterijeru imala je čast da se upravo nađe na njihovoj listi zvanica koja je dobila jedinstvenu priliku da učestvuje u celokupnom sadržaju.  Domaćini su bili i više nego ljubazni, predusretljivi, i pored prezentacije svoje firme i proizvoda, kao i razmeni iskustva, nesebično su nas proveli i upoznali sa gradom Zagrebom, u čijem smo obilasku uživali.

Podsetimo se, Dulux je vodeća svetska marka boja i lakova za enterijere i fasade. Široka paleta proizvoda za profesionalno i "uradi sam" tržište osigurava kvalitetan izbor bilo da se radi o zidnim površinama, drvetu ili metalu. Širom sveta Hammerite proizvodi pružaju dugotrajnu zaštitu metalu. Boja za metal nanošenjem direktno na rđu znatno smanjuje mukotrpnu pripremu površine i čini posao gotovim u svega nekoliko sati. Sadoline već dve stotine godina stalno razvija i i unapređuje tehnike i sastave za dekorativnu zaštitu drveta, od klasičnih uljanih proizvoda do najsavremenijih materijala na bazi vode.