ceresit_proizvodi

 

Najnoviji materijali u ponudi Ceresit-a

 


 

CT 123 START - Glet masa za unutrašnje površine

 

CT 123 START, Glet masa za unutrašnje površine


 

CT 126 Gipsana glet masa 

ct_126CT 126 gipsanu glet masu koristimo za gletovanje unutrašnjih prostora i dobijanje glatke površine. Osnovne karakteristike  su da omogućava debljinu sloja i do 10 mm, brzo postiže čvrstoću, visoka adhezija za podlogu, visok stepen beline i bez pojave pukotina u sloju do 10 mm. Primenjuje se za gletovanje tradicionalnih maltera, betona i zidova ozidanih opekom ili blokovima od gas betona. Omogućava ugradnju sloja od 10 mm u jednoj ruci. Po susenju  i finalnoj obradi površina postaje glatka i može se pokriti tapetama, disperzionom bojom ili bojom sa rastvaračem. Materijal se može koristiti i za fiksiranje gipsanih tabli, gipsanih dekorativnih elemenata ili drugih upijajućih elemenata na zid.

 


 

CT 127 Fina glet masa

ct_127CT 127 fina glet masa je bela, tankoslojna masa na bazi mineralnih sastojaka, za glatke površine na unutrašnjim zidovima. Karakteristike materijala su visoko kvalitetan završni sloj, velika vezivna moć, produženo vreme obrade i masa  je parodifuzna. Namenjena je gletovanju zidnih i plafonskih povrsina na klasičan način, a sluzi i  za pokrivanje betonskih površina. Glatka površina se može dobiti brušenjem sa brusnim papirom. Pogodna je i za ispunjavanje sastava gipskartonskih ploča i gipsanih dekorativnih elemenata.

 


 

CT 44 Akrilna disperzija 

ct_44

Karakteristike:

  • Dostupna u 163 nijanse
  • Malo upijanje
  • Otporna na alkalije
  • Otporna na habanje
  • Otporna na vremenske uticaje
  • Jednostavna za upotrebu

 

Primenjujemo je  za bojenje fasada, betonskih konstrukcija i enterijera. Može se upotrebljavati na mineralnim podlogama (beton, cementni, produženi  i krečni malter). Takođe, može se koristiti za bojenje mineralnih dekorativnih maltera kao i akrilnih dekorativnih maltera. Struktura boje obezbeđuje dobro zaptivanje difuziji CO2 što usporava proces karbonizacije betona.