Gipsarski radovi - usluge

Gipsani radovi usluge

Nudimo Vam usluge izvođenja gipsarskih radova u prostorima za stanovanje, poslovnim, javnim i drugim građevinskim objektima različite namene.

Usluge izvođenja gipsarskih radova podrazumevaju sledeće radove:

  • Spušteni plafoni.
  • Pregradni zidovi.
  • Oblaganje zidova - suvo malterisanje.
  • Obrada špaletni.
  • Izrada polica i kaskada od gipsa.
  • Lepljenje gipsane ornamentike.

Spušteni plafoni

Dekorativni spusteni plafoni sa sufit svetlom

Gips karton sistemi su idealno rešenje za moderno uređivanje životnog ili radnog prostora, ali i za adaptaciju starih ili oštećenih enterijera. Gips je materijal koji dopušta mogućnost kreativnog oblikovanja spuštenih dekorativnih plafona, brzu pre namenu prostora - pregradnim zidovima od gipsa, laku ugradnju, a sve to prema individualnim željama i potrebama.

Opširnije: Spušteni plafoni

Pregradni zidovi i police od gipsa

Pregradni zidovi i police od gipsa

 U odnosu na klasičnu gradnju, pregradni zidovi i police napravljeni gips sistemom omogućavaju uštedu u vremenu i novcu. Međuprostor u pregradama gipsanih zidova pokazao se kao idealan za postavljanje toplotnih, zvučnih, vodovodnih, električnih, računarskih i mrežnih instalacija.

Opširnije: Pregradni zidovi i police od gipsa

Rigips, SAINT-GOBAIN

rigips logo

Rigips je deo kompanije Saint-Gobain koja je najveći svetski proizvođač građevinskog materijala

Saint-Gobain je kompanija osnovana davne 1665.godine kako bi proizvela stakla za Luja XIV. Do današnjeg doba jedan od osnovnih aspekata razvoja kompanije je inventivnost i inovativnost. U cilju konstantnog usavršavanja proizvoda i kontinuirane inovativnost, kompanija sarađuje sa najprestižnijim svetskim Univerzitetima i Istraživačkim centrima. Dokaz konstantnog tehnološkog razvoja je da 20% Saint-Gobain proizvoda nije postojalo do pre 5 godina. Saint-Gobain je vodeća industrijska grupacija  koja se nalazi u 64 zemlje, sa oko 195.000 zaposlenih i prometom od oko 40 milijardi eura. Saint-Gobain strategija je usmerena na habitat tržište u cilju stvaranja komfornih domova, uštede energije i održivog razvoja širom sveta.

Saint-Gobain je već sada jedno od vodećih svetskih preduzeća u oblikovanju i uređenju životnog i radnog prostora ljudi, te prostora u kojem oni provode svoje slobodno vreme. Preduzeća grupacije Saint-Gobain izborila su tu vodeću tržišnu poziciju zahvaljujući maksimalnom kvalitetu proizvoda i usluga i doslednoj orijentaciji na kupca. Zdravlje, sigurnost na radu i zaštita okoline temeljni su preduslovi za uspešnost preduzeća i dalji rast.

KNAUF GIPS KG

knauf logo

Preduzeće Gebruder Knauf Rheinische Gipsindustrie osnovala su 1932. godine braća Alfons i Karl Knauf u šarlandskom Perl an der Mosel. Danas širom sveta poznata Knauf korporacija formirala je posle Drugog svetskog rata sedište u Iphofenu sa postrojenjem za dobijanje gipsa. Knaufova filozofija zasnovana je na ideji vodilji  porodičnog preduzetništva: "svi naši zaposleni, naši kupci i potrošači pripadaju porodici Knauf. Naša snaga dolazi iz zemlje. Ekologija i ekonomičnost za nas su jedinstvena celina. To svima pokazujemo. Tako se ponašamo."

Knauf danas spada u vodeće proizvođače građevinskog materijala u svetu.
Preduzeće broji 18.500 saradnika i postiglo je 2004. godine promet u visini od 3,5 milijarde €. Knauf ima 130 proizvodnih mesta u preko 35 zamalja.

 

Koja je po Vama najveća prednost gipsa?

Brzina ugradnje - 24.7%
Ušteda u vremenu i novcu - 23.4%
Potpuno ekološki materijal - 16.9%
Mogućnost odlične termoizolacije i poboljšane zvučne izolacije - 16.2%
Negoriv materijal - 5.2%
Ostalo ... - 4.5%

Ukupno glasova: 154
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: januar 30, 2023

Pretražite sajt

Preporuka - proizvođači materijala

helios_logo dulux_logo novacolor_logo valpaint_logo oikos_logo candis_logo casati_logo maxima_logo bekament_logo jub_logo sto_logo rigips_logo

Izdvajamo neke od naših referenci...

city_bus erste_invest ewe_comp hypo_bank Mar10 Demo Image present rcc_electronics inbox icb farmaprom kocabana east_group