Imate našu podršku

 

Saveti pri izboru izvođača radova (preduzimač, ugovarač, izvođači radova)

 

Sa našim iskustvom u izvođenju radova (molerski radovi, farbarski radovi, dekorativni radovi, gipsani radovi ...)  možemo Vam pomoći pri izboru odgovarajućih materijala, boja,  specifično Vašim potrebama, enterijeru, kao i Vašem  budžetu. Možete biti sigurni da ćemo Vam kao što glasi naš moto "BEZ STRESA" maksimalno olakšati izbor i predložiti ugradnju najkvalitetnijih materijala.

Naših par saveta koje preporučujemo da se pridržavate kada odlučujete ko će Vam izvoditi radove.

 

Najniža cena ne znači da ćete dobiti najviše za svoj novac!

To je prva stvar koju svi mi radimo, tražimo najnižu cenu. Ali postavite sebi pitanje da li možete biti sigurni da ćete dobiti zadovoljavajući  kvalitet rada za tu cenu. Postoje dobre šanse da Vam majstori preskoče faze koje su podrazumevane da bi sto pre završili posao i opravdali svoju nisku cenu, i time Vas primorali da platite drugog izvođača radova da popravi njegove greške,  koštajuci vas dodatnog vremena, plaćanja i glavobolje. 

Već pri prvom kontaktu mi ćemo Vam dostaviti okvirnu ponudu koja ce sadržati sve pozicije i troškove, kako biste u potpunosti razumeli ponudu i objasniti sve naše odluke koje su zasnovane na fer komunikaciji i praksi.

 

Izbegavajte "prevarante od vrata do vrata"

Majstori  "Prevaranti od vrata do vrata" obično započinju više poslova u isto vreme i ako znaju da ne postoji šansa da ispoštuju vreme koje je dogovoreno za izvođenje radova. Najčešće kvalitet njihovog rada nije na nivou cene koju ste platili, i njima nije bitna dalja preporuka, iz tog razloga im nije bitno koji će kvalitet radova Vama pružiti, jer preporuku i neočekuju!

 

Ne dopustite da budete prevareni sa "Popust samo danas" lažima

Ako vam izvođač radova kaže da je cena "Samo za danas", to je verovatno lažni popust, tvrdeći da će baš Vama dati "reklamni popust" kako bi se predstavio svojim radom, Vama i Vašim poznanicima.

Kod nas imate popust koji je stalan tokom cele godine, koji je fiksan i zavisi isključivo od vremena koliko ste unapred rezervisali izvođenje radova. Ovom pogodnošću Vama smo omogućili da uštedite, a nama smo obezbedili kontinuitet rada. Kreće se od 5 % za radove zakazane preko 30 dana unapred, 7,5 % za radove preko 60 dana i 10 % za radove preko 90 dana. Naše cene molerskih, gipsarskih i dekorativnih radova su uzete kao prosečne, stim da ćemo Vam mi predstaviti  raspon cena na osnovu raznih usluga, Vaših potreba i kvaliteta materijala, izborom boje, tako da našu ponudu možete da razumete i uporedite sa ponudama naše konkurencije. Uvereni smo da ćete dobiti najviše informacija i najviši kvalitet kroz saradnju sa nama.

 

Nećete svaki put uštedeti novac radeći sami!

Svakako da manje kućne poslove možete da odradite i sami, ali za veće i složenije poslove bolje je da u startu unajmite čoveka iz struke. Ono što počinje kao način da se uštedi novac, brzo može postati veliki problem, kada otkrijete da ne znate kako dalje , što dovodi do napuštanja posla i pozivanja profesionalca. Sačuvajte sebe glavobolje. Pozovite stručnjaka da prodiskutujete o vašoj viziji, da bi ste razmenili ideje i dobili korektan i iscrpan predračun.

 

Organizacija rada je sve

Morate biti sigurni će se Vaš projekat teći sinhronizovano, da će radovi koje ste ugovorili  početi u dogovoreno vreme, da bi započet posao mogao biti završen na vreme. Kod nas je uvek prisutna odgovorna osoba, koja će po potrebi  biti u kontaktu sa Vama, vršiti  nadzor na licu mesta i u slučaju problema reagovati blagovremeno. Ovim Vas našim procesom "BEZ STRESA" oslobađamo problema.

 

Fleksibilnost je ključ

Može se desiti da se odlučite za neku promenu u toku radova. Ne fleksibilni preduzimači koji ne žele da saslušaju Vašu ideju i rade samo na svoj način, poslednja je vrsta izvođača sa kojima želite da sarađujete. Kod nas svaka Vaša naknadna ideja  može da zaživi, kako bi osigurali Vaše najviše zadovoljstvo.