Roma Company - 20 godina uspešnog poslovanja

 

Roma Company - 20 god. uspešnog poslovanja

 

ROMA COMPANY je preduzeće koje je počelo sa radom 1992. godine. Bavi se distribucijom boja, lakova, tapeta, lepkova i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Roma company predstavlja modernu, trgovačku firmu koja posluje po svetskim standardima.

Roma Company direktor“ Od osnivanja smo se trudili da kvalitet rada i usluge bude naše glavno oružje u borbi sa konkurencijom, uvek smo želeli da dokažemo sebe i nadmašimo druge, da se razvijemo i rastemo. U tome smo i uspeli.” Nemanja Romandić, Roma Company

Sve je počelo od jednog maloprodajnog objekta na Novom Beogradu, a danas  20 godina kasnije, Roma Company ima četiri velika distributivna centra, u Beogradu, Kraljevu, Nišu i Novom Sadu, kao i deset maloprodajnih objekata u Srbiji i predstavništvo u Crnoj Gori. U jubilarnoj godini  Roma company je otvorila još dve nove radnje u Beogradu, a pored širenja mreže radnji, konstantno razvijaju i ponudu.  U bogatom asortimanu ove kompanije ističu se boje, lakovi i prateći asortiman domaćih proizvođača, kao i brojni proizvodi iz SAD, Kanade, Kine, Nemačke, Italije, Grčke, Slovenije, Engleske i Belgije.

Zaposleni u ovoj firmi neguju savremeni način poslovanja, koji podrazumeva vrhunski kvalitet, ali i očuvanje imidža koji taj kvalitet približava sve brojnijim kupcima i poslovnim partnerima, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u nekoj od Rominih prodavnica videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Ovakav povoljan odnos cene i kvaliteta postiže se stabilnim odnosom sa dobavljačima i uspostavljanjem uzajamnog poverenja između zaposlenih i kupaca. U prodajnim objektima Roma company nalaze se i miks mašine domaćih i inostranih proizvođača, koje svakom moleru omogućavaju da brzo i lako dođe do željene nijanse.

Radi održavanja visokih standarda kvaliteta usluga i proizvoda, u Romi se po ugledu na sve uspešne svetske firme vrši kontinuirana edukacija zaposlenih. Osim toga, uporedo se radi na izgradnji infrastrukture koja će zadovoljavati potrebe sve brojnijih kupaca i komitenata.