Uslovi korišćenja sajta

 

Korišćenje sajta

Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa propisima. Možete pogledati, kopirati ili odštampati strane sa ovoga sajta isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je kopiranje, modifikovanje i sistemska redistribucija sadržaja sajta u komercijalne ili druge svrhe bez pismene saglasnosti firme Art & Decor (u daljem tekstu vlasnik).

 

Sadržaj sajta i online ponude

Vlasnik sajta ne odgovara za tačnost, aktuelnost, potpunost i kvalitet sadržaja objavljenih na sajtu.  Sadržaj sajta je isključivo informativnog i edukativnog karaktera. Potraživanje protiv vlasnika sajta  koji se odnose na materijalnu ili nematerijalnu prirodu usled korišćenja netačnih informacija ili nepotpunih i greškom unetih i  ponuđenih informacija su potpuno isključeni. Sve ponude objavljene na sajtu su ne obavezujuće. Vlasnik zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni deo ili celokupan sadržaj sajta bez predhodne najave, privremeno ili trajno.

 

Registracija na sajtu i privatnost

Određeni delovi sajta zahtevaju registraciju korisnika kako biste im pristupili. Pri registraciji i korišćenju našeg web sajta, moguće je da ćete nam dostaviti informacije o sebi i svojoj organizaciji (e-mail adresu, kontakt telefon, poštansku adresu i sl.). Sve informacije koje dobijemo od Vas  biće korišćene isključivo u navedene svrhe (dostavljanje ponuda i povremeno informisanje o promocijama firme Art & Decor) i ni na koji način neće biti date na raspolaganje trećoj strani.

 

Linkovi ka sajtovima trećih lica

Vlasnik sajta neće snositi odgovornost za sadržaje ka linkovanim internet sajtovima (linkove obezbeđujemo samo kao pogodnost) niti može da garantuje za njihovu sigurnost, s obzirom da se nalaze van odgovornosti vlasnika. Ovim izričito izjavljujemo da u trenutku povezivanja i predstavljanja linkova povezane i predložene internet stranice ne sadrže ilegalni i ne primereni sadržaj. Distanciramo se od svih povezanih i predloženih stranica koje su podložne promeni nakon povezivanja ili predstavljanja.

 

Autorsko pravo

Vlasnik sajta nastoji da poštuje autorska prava grafike, video priloga i tekstova. Veliki  broj objavljenih tekstova je naš autorski rad, kao i rad naših saradnika iz oblasti građevine. Autorska prava za objavljeni sadržaj ostaju uz autora.