Hotel Izvor prezentacija Dulux proizvoda

 

Prezentacija Dulux proizvoda

 

Kompanija Akzo Nobel Boje Hrvatska d.o.o. (registrovana kao firma ćerka matične multinacionalne korporacije Akzo Nobel) koja predstavlja jednu od vodećih kompanija iz sveta proizvođača boja, lakova i premaza za privatni sektor, javne objekte i industriju, održala je prezentaciju o Dulux premijum proizvodima u Aranđelovcu u Hotelu Izvor.  

Predstavnik Kompanije Akzo Nobel Boje Hrvatska d.o.o. u Srbiji gdin. Dominik Petrović pozdravio je sve predstavnike firmi i naglasio da kompanija prepoznaje potencijal koji prisutne firme poseduju u prezentaciji Dulux proizvoda.  Istakao je i da će uvek podržati kompanije koje na sličan način žele da promovišu visokokvalitetne premijum Dulux  proizvode i usluge, i koje doprinose prezentaciji kompanije Akzo Nobel, kao svetskog proizvođača broj jedan premijum proizvoda u svetu. Među  zvanicama, prisutni su bili predstavnici iz kompanije Art & Decor, Roma Company, Etna, Color Shock, LD, i drugi.

Zajedničkim naporima Akzo Nobel-a i Vanex-a kao generalnog distributera  Akzo Nobel Coatings-a za Srbiju i Crnu Goru, brendovi Sadolin, Dulux i Hammerite sve više su prepoznatljivi i zastupljeni na tržištu boja i lakova u Srbiji.

U okviru prezentacije kompanija je predstavila svoje mogućnosti, jedna od bitnih je i brzina reagovanja i fleksibilnost, kao glavna karakteristika u distribuciji proizvoda. Dosadašnja iskustva govore da krajnji kupci robu dobijaju najkasnije u roku od 48 sati od momenta porudžbine.

U nastavku pogledajte galeriju slika sa prezentacije Dulux premijum proizvoda održane u Aranđelovcu u Hotelu Izvor.