Povratak tapeta u velikom stilu

 

Tapete za dekoraciju zidova

 

Modernije, kvalitetnije, raznobojnije, lakše za održavanje i trajnije nego ranije, tapete su iz godine u godinu sve češći izbor za dekoraciju zidova. Ranije pravljene samo od papira, kao jeftinija varijanta uređenja enterijera, danas se one umnogome razlikuju od svojih predhodnika.

 Tapete za dekoraciju zidova

Uz upotrebu novih tehnologija, tapete se danas osim standardne ponude papirnih i plastificiranih tapeta, sve češće mogu naći i od platna, vune, metalnih folija, lana, pliša, kvarca, trske, banbusa, staklenih vlakana i prirodnih materijala sa teksturama drveta, metala i kože. Sa atraktivnim motivima, zadivljujućim bojama, grafitnim crtežima, 3d slikama, pa čak i muralima, tapete su postale svojevrsna umetnost i unele kreativnost i luksuznu notu u uređenje enterijera.

Tapete za dnevni boravak

Poboljšanjem kvaliteta materijala poboljšane su i karakteristike samih tapeta. Tekstilne tapete, npr. poboljšavaju termičku izolaciju i lakše se prilagođavaju zidu, a sintetičke imaju antibakterijsko dejstvo. U ponudama proizvođača odavno se nalaze i tapete velikog formata koje prekrivaju zid, a moguće je iskoristiti ih i za osveženje drvenarije, vrata, stolova, polica i drugog nameštaja.

 

Tapete, bordure i stikeri za dečije sobe kao iz bajke

Postojeće trendove prate i fototapete s najraznovrsnijim motivima - pejzažima, gradovima, umetničkim slikama ili slikama za decu koje pružaju idealno rešenje za brzu promenu enterijera. Različitih su dimenzija, prave se u različitim formatima, jednodelne ili iz više delova i mogu oplemeniti svaki ambijent. Posebno su zanimljive fototapete iz Disney kolekcije sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, idealne za ukrašavanje dečijih soba.

Funkcionalnost tapeta odavno je nadmašena njihovom kreativnošću i originalnim načinom unošenjatopline i živosti u prostorije. Tapete su postale moćan dekorativni element uređenja ne samo stanova, već i poslovnih prostora, hotela, apartmana, restorana ili butika, jer na jednostavan načinoplemenjuju ambijent. Veliki izbor tapeta, fototapeta, stikera i dečijih tapeta možete pogledati na sajtu Roma company!

Moderne tapete za zidove

 

Učinite dečiju sobu maštovitom i uzbudljivom

Ukoliko neko poželi da bez angažovanja majstora i profesionalnih dizajnera unese promenu u životni prostor, to može da uradi sam, brzo i vrlo povoljno, uz pomoć stikera za zidove. Stikeri ili zidne tetovaže su dekorativni samolepljivi ukrasikoji služe za ukrašavanje prostora i u svetu su sve traženiji. Palma iza trpezarijskog stola, jelka sa ptičicamakoje, čini se, samo što ne zacvrkoću na zidu pored prozora ili ptice koje proleću mogu učiniti da i najsvedeniji  prostor izgleda ispunjeno, trendi i maštovito. Stikeri su dostupni u prodavnicama Roma company u bezbroj oblika i boja: šareni, maštoviti, duhoviti, hipnotišući, moderni, sa apstraktnim motibima, motivima iz prirode, grafitima, različitim siluetama...

Tapete za decije sobe

 

Na Srpskom tržištu posredstvom Roma company uskoro će se pojaviti vodootporne i antibakterijske tapete za kuhinje i kupatila

Antibakterijske tapete iz kolekcije Contour, Britanskog proizvođača Graham&Brown uskoro će se naći i na našem tržištu. Ova kolekcija obuhvata tapete smelih retro dezena sa geometrijskim oblicima u zanimljivim kombinacijama šara i boja, koje će privući pažnju na bilo kom zidu gde se nalaze. Među dezenima se ističu Flamingo, Beside the Seaside, Sparkle, Making a Crockery, Keep Calm i Housewives. Zbog efikasne zaštite od bakterija i jednostavne primene, korisne i za profesionalce i za amatere, tapeti iz ove kolekcije posebno se preporučuju za zidove u kuhinji i kupatilu.

 

Lepljenje tapeta

Ukoliko ste se zapitali da li postoji brz i efikasan način da promenite izgled Vašeg prostora, a da se pritom sam prostor nezaprlja, odgovor je DA, u pitanju su tapete. S obzirom da su se tapete ponovo vratile u modu, preporučujemo Vam da izaberete odgovorajuću tapetu, kontaktirate nas, i ostalo prepustite nama.

Lepljenje tapeta